Reclame

Een dag van afscheid

We nemen vandaag afscheid van verschillende dingen...
1 minuut om te lezen
24 maart, een dag van afscheid in Disneyland Parijs. Maar niet getreurd! Met de aankomende festiviteiten voor de 25e verjaardag bruisen de parken met leven door nieuwe shows, parades en attracties.

Vandaag is het de laatste dag voor:

  1. Disney Magic on Parade! de parade wordt vanaf morgen vervangen door de nieuwe Disney Stars on Parade waar je op ontdekking gaat in 7 verschillende werelden. Een parade met een echte vuurspuwende draak en vol met je favoriete Disney-figuren, waaronder natuurlijk Mickey en Minnie Mouse, The Lion King, Finding Nemo & Dory, Anna en Elsa en nog veel meer.
  2. Disney Dreams! deze spectaculaire licht-, water- en vuurwerkshow waarin Peter Pan en Tinkerbell je meenemen in een wereld vol magie wordt vervangen door de nieuwe Disney Illuminations. In Disney Illuminations neemt Mickey Mouse je mee doorheen al je favoriete sprookjes. De show is te zien om 20.00 in het Disneyland Park.

Vanaf morgen beginnen de festiviteiten voor de 25e verjaardag en binnenkort gaan er twee nieuwe attracties open, namelijk Star Tours: The Adventure Continues en Star Wars Hyperspace Mountain.


Hieronder kan je nog even genieten van de parade en de show.

Misschien ook interessant?

Het wekelijkse Disney-overzicht - week 16

21 april 2024 14:47

Een nieuw avontuur begint: Walt Disney Studios Park wordt Disney Adventure World

13 april 2024 20:04

Disney Davy Crockett Ranch wordt gerenoveerd met personages uit DuckTales

13 april 2024 19:47
Je verblijf in Disneyland Paris
Sorry, maar er ging iets mis. Probeer het zo meteen nog eens.