Reclame

Eerste blik op de 25e verjaardag

Tinker Bell staat centraal
1 minuut om te lezen
Disneyland Parijs heeft op YouTube een video geplaatst in de reeks 'My Sparkling 25', een reeks video's naar de aanloop van de 25e verjaardag.

In deze eerste aflevering zien we Margot van de blog YouMakeFashion die ons meeneemt achter de schermen van de voorbereidingen voor een sprankelend jaar.

Emanuel Lenormand, show directeur in Disneyland Parijs, vertelt dat er vooral blauwe en zilveren versieringen gebruikt zullen worden. Tinkerbell zal met haar Pixiedust als ambassadrice van het park centraal staan tijdens de vieringen voor de 25e verjaardag. Haar beeld zal bijvoorbeeld op de lampen op Main Street U.S.A. verschijnen.

Vervolgens zien we Tracy Eck, artistiek directeur, die ons de versieringen op Disneyland Railroad Main Street Station aangebracht zullen worden. Deze zal in Victoriaanse stijl gedrapeerd worden met een grote medaille met daarop 25. Aan beide kanten waar je als gast moet onderdoor wandelen, worden lichtjes aangebracht.

De glas-in-lood ramen krijgen Disney figuren in de vorm van glinsterende sterrenstelsel zoals op de nieuwe inkomkaarten. In het midden komt er een groot LED scherm met daarop in het groot 25 afgewisseld met Tinkerbell en nog andere animaties.


Zie ook: Eerste decoratie voor de 25e verjaardag in het Disneyland Park

Misschien ook interessant?

Van Walt Disney Studios Park naar Disney Adventure World! Alle spannende updates van de persconferentie!

14 april 2024 17:15

Nieuwe avondshow met Doctor Strange en Wanda in Avengers Campus

13 april 2024 19:54

Disney Davy Crockett Ranch wordt gerenoveerd met personages uit DuckTales

13 april 2024 19:47
Je verblijf in Disneyland Paris
Sorry, maar er ging iets mis. Probeer het zo meteen nog eens.