Reclame

Het wekelijkse Disney-overzicht - week 5

Van 29 januari tot en met 4 februari 2024
1 minuut om te lezen
Er gebeurd altijd veel in Disneyland Paris. Soms te veel om allemaal op te noemen, maar met dit wekelijkse overzicht proberen we je helemaal up-to-date te houden. Geniet er van!

Hotels

  • Het Disneyland Hotel is al sinds 25 januari 2024 geopend, maar op 3 februari vond er een persvoorstelling plaats. Hiervoor werd er een projectieshow gegeven op de voorkant van het hotel.

Parken

  • De werkzaamheden voor april zijn bekend. Zo zullen de attracties Thunder Mesa Riverboat Landing, Les Pays de Contes de Fees en Casey Jr. gesloten zijn.
  • Er zijn nieuwe foto's verschenen van de werken aan de Frozen attractie.
  • Op Main Street U.S.A. zijn nieuwe lantaarnpalen geplaatst met een LED scherm. Verder kan je nieuwe decoraties vinden voor het seizoen Disney Symphony of Colours. Op het station van de Disneyland Railroad is ook een groot LED scherm aangebracht. Het seizoen gaat van start vanaf 10 februari 2024.

Restaurants

  • Restaurant En Coulisse zou volgens geruchten sluiten vanaf 26 april. Hierna zal het definitief verdwijnen een plaats maken voor een nieuw restaurant.
  • Het restaurant Royal Banquet in het Disneyland Hotel was bij de opening toegankelijk voor iedereen. Echter heeft Disneyland Paris deze week beslist om het enkel toegankelijk te maken voor gasten die geboekt hebben in het Disneyland Hotel.

Andere

  • De boerenprotesten vinden niet alleen in België plaats, maar ook in Frankrijk. Hierdoor kan je vertraging oplopen als je reist met de wagen. Gebruik een navigatie-app zoals Google Maps of Waze om de files te vermijden.

Foto's: DLPReport, ED92, Disneyland Paris.

Elke week het weekoverzicht in je mailbox?

Schrijf je in op onze nieuwsbrief

Misschien ook interessant?

Het wekelijkse Disney-overzicht - week 16

21 april 2024 14:47

Een nieuw avontuur begint: Walt Disney Studios Park wordt Disney Adventure World

13 april 2024 20:04

Disneyland Paris onthult de openingsdatum van nieuwe Alice in Wonderland stuntshow

13 april 2024 19:10
Je verblijf in Disneyland Paris
Sorry, maar er ging iets mis. Probeer het zo meteen nog eens.