Reclame

'Let it go': 10 jaar Frozen wordt gevierd in Disneyland Paris met extra parade

Een sneeuwstorm van herinneringen
1 minuut om te lezen
Ter ere van de tiende verjaardag van Frozen kan je in Disneyland Paris genieten van een extra Frozen parade, die schittert van 27 november tot en met 4 december 2023, met de geliefde karakters Anna, Elsa, Olaf, Kristoff en Sven.

Tien jaar geleden verscheen de eerste Frozen-film de bioscoopzalen, om vervolgens in ontelbare huiskamers een blijvende indruk achter te laten. Het enorme succes van de film leidde in 2019 tot een langverwacht vervolg.

Om dit jubileum van tien jaar Frozen-magie te vieren, wordt in Disneyland Paris van 27 november tot en met 4 december 2023 een betoverende parade georganiseerd. De paradewagen, bekend van het voormalige Frozen Celebration-seizoen, zal opnieuw schitteren op Main Street U.S.A., vergezeld door een vorstelijke koets. Iedere dag kun je genieten van de aanwezigheid van Anna, Elsa, Kristoff en Sven, terwijl de immer vrolijke Olaf natuurlijk ook zijn opwachting maakt!

Bovendien kun je jezelf hullen in de magie met speciale merchandise verkrijgbaar in de boetieks van de Disney Parken. Voor de ultieme fan van de betoverende liedjes is een bezoek aan de show "Frozen: A Musical Invitation" in het Walt Disney Studios Park een absolute must, met dagelijkse voorstellingen die de bezoekers in de muzikale wereld van Frozen onderdompelen.

Misschien ook interessant?

Het wekelijkse Disney-overzicht - week 18

5 mei 2024 17:35

Een nieuw avontuur begint: Walt Disney Studios Park wordt Disney Adventure World

13 april 2024 20:04

Nieuwe avondshow met Doctor Strange en Wanda in Avengers Campus

13 april 2024 19:54
Je verblijf in Disneyland Paris
Sorry, maar er ging iets mis. Probeer het zo meteen nog eens.