Reclame

Wat je moet weten over Season of the Force!

Het intergalactische seizoen in Walt Disney Studios
1 minuut om te lezen
Het Walt Disney Studios park is op gebied van shows en entertainment achtergebleven ten opzichte van zijn grote broertje, het Disneyland Park. Hier komt binnenkort verandering in (dank je wel Catherine Powell)! Vanaf 14 januari 2017 tot 26 maart 2017 vindt hier de Season Of The Force plaats.

Star Wars is nog niet zo veel aanwezig in de Disney parken. Ondanks dat Disney de rechten heeft over de films en fans al een tijdje hierom vragen, is het lang stil geweest. The Force is eindelijk tot bij Disneyland Parijs geraakt. In het Disneyland Park wordt Space Mountain: Mission 2 omgevormd tot Hyperspace Mountain, komt er een meet 'n greet locatie en een heuse Star Wars boetiek. Ook Star Tours 2: The Adventure Continues opent binnenkort.

Meer informatie vindt je op de Season Of The Force pagina.

Onder de vleugels van Catherine Powell lijkt het Disneyland Park terug hersteld te worden in zijn vorige glorie en wordt er ook hard gewerkt om het Walt Disney Studios Park terug aantrekkelijker te maken voor de bezoekers. Dit is zeker welkom om de drukte te kunnen verdelen over de 2 parken. Door de toevoeging van Five Guys en Vapiano in Disney Village wordt er ook hard gewerkt om de kwaliteit van het eten te verbeteren. Go Catherine!

Misschien ook interessant?

Van Walt Disney Studios Park naar Disney Adventure World! Alle spannende updates van de persconferentie!

14 april 2024 17:15

Studio 1 opent begin 2025 als 'World Premiere'

13 april 2024 20:20

Een nieuw avontuur begint: Walt Disney Studios Park wordt Disney Adventure World

13 april 2024 20:04
Je verblijf in Disneyland Paris
Sorry, maar er ging iets mis. Probeer het zo meteen nog eens.